Xperia Acro ni se prezintă În slide-uri oficiale; un Xperia Arc destinat Japoniei?

1.678 ori
<b>Xperia Acro ni se prezintă În slide-uri oficiale; un Xperia Arc destinat Japoniei?</b>Am tot auzit de Sony Ericsson Xperia Acro în ultima vreme drept o variantă de Xperia Arc ușor modificată și care va sosi doar pe piața japoneză. Terminalul și-a făcut recent apariția într-o serie de slide-uri pe care le puteți vedea mai jos,...

Am tot auzit de Sony Ericsson Xperia Acro în ultima vreme drept o variantă de Xperia Arc ușor modificată și care va sosi doar pe piața japoneză. Terminalul și-a făcut recent apariția într-o serie de slide-uri pe care le puteți vedea mai jos, cu rolul de prezentare a produsului înainte de lansare.

Se pare că Acro va exista în două versiuni, una GSM, destinată operatorului japonez NTT DoCoMo și una CDMA, pentru operatorul KDDI. Hardware-ul acestui smartphone va fi aproape identic cu al lui Xperia Arc, incluzând un procesor single core de 1 GHz (Snapdragon), un display de 4.2 inchi și o cameră Exmor R de 8.1 megapixeli. Handsetul va fi lansat în intervalul mai-iunie al acestui an.

Ce aduce în plus Acro față de Arc este o grosime crescută, suport NFC, un TV tuner și suport pentru conexiune infraroșu, atât de la modă în Japonia. Trebuie să recunoaștem că telefonul arată foarte atractiv în aceste slide-uri și ar putea deveni un hit, sau vorba celor de la Alphaville, "big in Japan".

Xperia Acro ni se prezintă În slide-uri oficiale; un Xperia Arc destinat Japoniei?

Xperia Acro ni se prezintă În slide-uri oficiale; un Xperia Arc destinat Japoniei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×