Tableta Google Nexus 7 a primit deja root!

1.415 ori
<b>Tableta Google Nexus 7 a primit deja root!</b>La doar 3 zile după ce a fost anunțată oficial, tableta Google Nexus 7 a fost deja rootata. Trebuie să menționez că terminalul quad core cu ecran de 7 inch a fost oferit în multe sute de exemplare participanților de la Google I/O, iar aceștia...

La doar 3 zile după ce a fost anunțată oficial, tableta Google Nexus 7 a fost deja rootata. Trebuie să menționez că terminalul quad core cu ecran de 7 inch a fost oferit în multe sute de exemplare participanților de la Google I/O, iar aceștia fiind dezvoltatori era logic că ei să înceapă să se "joace" cu acest device.

Un utilizator pe numele de "birdman" din cadrul comunității RootzWiki a postat un ghid cu privire la procesul de rootare al tabletei și se pare că nu e chiar totul atât de simplu. Același utilizator a postat și o imagine recovery Clockwork Mod personalizată și utilizată pentru flashingul lui Nexus 7. în altă ordine de idei, există deja participanți de la Google I/O 2012 care au început să își vândă tabletele pe eBay, deci poate aveți norocul să puneți mâna pe un astfel de terminal, înainte să ajungă în țara noastra.

Mă aștept ca în zilele următoare să vedem numeroase porturi, hackuri și personalizări ale softului de pe tableta. Mai trebuie să aflați un lucru, pe care probabil nu îl știați: portul USB de pe tableta nu suporta stocare externă. Există suport USB OTG pe Nexus 7, dar că de obicei device-urile externe funcționează doar în funcție de driverele disponibile și suportul oferit de OS. Tableta suporta utilizarea unei tastaturi și a unui mouse, dar nu și a stocării USB. Interesant, nu credeți?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×