Flipboard pentru Android review - Înlocuitor perfect de reader (Video)

1.438 ori
<b>Flipboard pentru Android review - Înlocuitor perfect de reader (Video)</b>Cu Flipboard am mai avut contact până acum, iar cititorii noștri fideli l-au văzut în acțiune atât pe iPad 3 în recenzia sa, cât și pe Samsung Galaxy S III. Acum vă prezentăm un review separat pentru noua aplicație Android, care înlocuiește...

Cu Flipboard am mai avut contact până acum, iar cititorii noștri fideli l-au văzut în acțiune atât pe iPad 3 în recenzia sa, cât și pe Samsung Galaxy S III. Acum vă prezentăm un review separat pentru noua aplicație Android, care înlocuiește perfect un reader și vă oferă un format atractiv de prezentare a articolelor și mijloacelor de socializare.

Flipboard pentru Android

Flipboard este o aplicație gratuită care concentrează sursele voastre de informare preferate din domenii ca Film, Muzică, Tehnologie, Politică, Sport și altele în aceeași fereastră cu tweeturile, fluxul de informații din Facebook și Google+. Toate acestea sunt prezentate sub forma unor pătrate marcate de thumbnailuri pe pagini pe care le "răsfoiți" prin swipe, exact ca în cazul unei reviste digitale. și când intrați în domeniul ales, sau în modalitatea de socializare ideală veți face swipe pentru a trece de la un articol la altul sau de la un tweet/status Facebook la altul.

Puteți da retweet, respectiv like și plus 1 la posturi, sau să le partajați prin alte metode, eventual să postați comentarii pe seama lor. Textul este scris clar, fotografiile sunt punctul central pentru fiecare articol, iar încărcarea materialelor se realizează rapid. După cum am spus, acesta este un înlocuitor foarte bun de feed reader. Din păcate pe tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 pe care am testat aplicația, ea nu se afișa în format landscape, ci doar portrait. Sper să se remedieze această problemă și până atunci puteți descărca Flipboard de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×