Tableta Google Nexus 8 ni se dezvăluie într-o serie de prime imagini; aparent, device-ul va sosi cu o ramă metalică

Autor:  | Publicat în:  Google 2.499 ori
<b>Tableta Google Nexus 8 ni se dezvăluie într-o serie de prime imagini; aparent, device-ul va sosi cu o ramă metalică</b>Dacă este să ne luăm după zvonurile din ultimele zile, s-ar părea că data de 29 septembrie va fi ziua &icirc;n care Google urmează a lansa&nbsp;noi device-uri. Printre acestea se află smartphone-urile Nexus 5 (2015), dar și modelul Huawei Nexus...

Dacă este să ne luăm după zvonurile din ultimele zile, s-ar părea că data de 29 septembrie va fi ziua în care Google urmează a lansa noi device-uri. Printre acestea se află smartphone-urile Nexus 5 (2015), dar și modelul Huawei Nexus ce vine ca un soi de succesor pentru varianta actuală Nexus 6.

Totuși, terminalele de mai sus ar putea să nu sosească singure, ci însoțite și de o tabletă, cel mai probabil de Nexus 8. O serie de fotografii cu tableta în cauză au început a circula încă de aseară pe site-urile de origine chineză, materiale ce ne oferă o privire inițial asupra design-ului adus de Google și partenerul său.

Se remarcă faptul că tableta vine cu o ramă metalică, material ce este folosit în premieră pe un device Nexus. Privind asupra fotografiei de mai sus, observăm că lungimea device-ului este de aproximativ 190 mm, mărime ce ne dă de înțeles că avem parte de un device foarte bine echilibrat din punct de vedere al dimensiunilor.

Din câte se vehiculează, noua tabletă pregătită de Google, va adopta un procesor octa-core de 1.3 GHz, cel mai probabil unul produs de către Qualcomm, sau de MediaTek. Deși nu știm ce alte specificații va mai aduce Nexus 8, ne putem aștepta la 3 GB memorie RAM, la un panou cu rezoluție Full HD, și la variante cu WiFi și 4G LTE.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×