iPhone 6s va avea şi o versiune cu 16 GB stocare, conform unei porţiuni de ambalaj

1.556 ori
<b>iPhone 6s va avea şi o versiune cu 16 GB stocare, conform unei porţiuni de ambalaj</b>Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, &icirc;nainte să apară dat ade 9 septembrie drept cea asociată evenimentului Apple de debut pentru iPhone 6s, aflam că viitoarele modele iPhone ar porni de la 32 GB stocare minimă. Astfel, s-ar...

Cu câteva săptămâni în urmă, înainte să apară dat ade 9 septembrie drept cea asociată evenimentului Apple de debut pentru iPhone 6s, aflam că viitoarele modele iPhone ar porni de la 32 GB stocare minimă. Astfel, s-ar renunţa la pragul de 16 GB, aşa cum a păţit cel de 8 GB cu ceva vreme în urmă. Azi avem în schimb dovezi ale contrariului.

Trecerea la 32 GB ca varianta de stocare minimă are sens mai ales dacă luăm în calcul faptul că noile modele vor putea filma 4K, iar filmările rezultate vor ocupa mult spaţiu. Ca să nu mai vorbim că un joc proaspăt lansat pe iOS ca Final Fantasy VII are nevoie de 4 GB liberi şi acesta e doar un exemplu. În fine, ceea ce vedem mai sus ar fi o porţiune dintr-un ambalaj al lui iPhone 6s, care menţionează şi stocarea de 16 GB, la care nu se renunța.

Au mai existat dovezi cu privire la această capacitate, dar ele au fost ignorate, în ideea că era vorba doar de o unitate internă de teste, pe care stocarea nu prea conta. Trecerea la 32 GB ca varianta minimă de stocare ar fi şi o scuză pentru Apple că preţul de pornire al handsetului nou să fie cu câteva zeci de dolari mai mare, să zicem. Vom afla pe 9 septembrie adevarul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×