Android vs iOS sau Samsung Galaxy Nexus vs iPhone 4S - care experiență este mai completă? [video]

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 2.987 ori
<b>Android vs iOS sau Samsung Galaxy Nexus vs iPhone 4S - care experiență este mai completă? [video]</b>Vorbim de o luptă între două sisteme de operare mobile. Ele diferă încă de la filozofia care a stat la baza lor. Android se dorește a fi mai deschis, să ofere o libertate mai mare în ce privește customizarea sa, aplicațiile, etc. iOS mizează...

Vorbim de o luptă între două sisteme de operare mobile. Ele diferă încă de la filozofia care a stat la baza lor. Android se dorește a fi mai deschis, să ofere o libertate mai mare în ce privește customizarea sa, aplicațiile, etc. iOS mizează pe un univers închis, dacă-mi permiteți expresia.

Mai jos sunt puse spre comparație Samsung Galaxy Nexus și iPhone 4S, dar nu din perspectiva hardware, a testelor de benchmark ci în task-uri pe care le efectuăm zilnic via smartphone. Vă las cu clipul care deși este în engleză, poate fi înțeles ușor.

Ideea este că iOS aduce o interfață învechită și ar fi cazul ca la iOS 6.0 să vină cu un redesign. Până și Microsoft cu al său Windows a mai lucrat prin interfață și la Windows 8 chiar se poate spune că o revoluționează. Să vedem și dacă va fi ușor de înțeles de către utilizatorul final și aici nu mă refer la early adopters ci la clientul care face trecerea mai târziu dinspre Windows 7 spre 8.

Android 4.0 arată într-un mare fel pe Galaxy Nexus și mai ales că-l primește nativ fără customizările ce trunchiază experiența de pe telefoanele ce apar via Samsung, LG, Motorola, HTC.

Vă las cu o întrebarea: iOS sau Android?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×