Tableta HTC Puccini de 10 inchi, acum În primele imagini disponibile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.540 ori
<b>Tableta HTC Puccini de 10 inchi, acum În primele imagini disponibile</b>Așteptările publicului nu au fost mulțumite atunci când HTC a anunțat tableta de 7 inchi Flyer la începutul acestui an, astfel că era de așteptat ca producătorul taiwanez să facă mutarea într-un segment cu diagonală mai mare. Astfel și-a...

Așteptările publicului nu au fost mulțumite atunci când HTC a anunțat tableta de 7 inchi Flyer la începutul acestui an, astfel că era de așteptat ca producătorul taiwanez să facă mutarea într-un segment cu diagonală mai mare. Astfel și-a făcut apariția tableta HTC Puccini, cu diagonală de 10 inchi, pe care o puteți vedea în imaginile următoare.

Terminalul a fost întâi depistat în baza de date a celor de la FCC, autoritatea americană care a testat acest model și apoi l-a aprobat. Acum iată că avem și primele imagini cu acest model de 10 inchi, furnizate de către cei de la Boy Genius Report. Puccini este doar un nume de cod deocamdată, iar produsul ar putea avea altă denumire la momentul lansării.

Tableta vine cu o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED, difuzoare stereo, un microfon și un procesor de 1.5 GHz, cel mai probabil un single core. Se pare că nou-venitul va suporta și input prin stylus, ca și HTC Flyer și ne așteptăm aici la interfața HTC Sense personalizată pentru experiența Honeycomb.

în ce privește conectivitatea, am putea beneficia de 4G LTE pe acest model. Din păcate nu avem și o dată de lansare sau preț pentru HTC Puccini, dar având în vedere că terminalul nici nu a fost anunțat oficial încă, mai avem de așteptat.

HTC Puccini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×