Tableta Huawei MediaPad M5 10 Pro apare în randări; Se lansează oficial la MWC 2018

1.167 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M5 10 Pro apare în randări; Se lansează oficial la MWC 2018</b>Cu toate că tabletele nu mai sunt atât de populare ca acum 2-3 ani să spunem, acestea continuă să vină pe piață într-un număr restrâns. Anul acesta spre exemplu vom primi noutăți și din partea celor de la Huawei care au de gând să prezinte

Peste doar câteva zile cei de la Huawei vor prezenta gama de tablete MediaPad M5 în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, dispozitive care au beneficiat de un număr relativ mare de leak-uri în ultima lună. Chiar săptămâna trecută am aflat detalii despre prețuri și despre variantele ce vor fi disponibile pe piață, iar astăzi vedem randări cu iz oficial pentru modelul MediaPad M5 10 Pro.

Huawei MediaPad M5 10 PRO

După cum sugerează și denumirea de aici, avem de-a face cu cel mai bine echipat model din noua gamă - o tabletă ce se va livra cu ecran de 10 inch, 4 GB RAM, 64 GB de stocare și cu suport 4G LTE. Ar urma să vedem și un stylus M-Pen alături și pe seama imaginilor de aici observăm că tableta are și un buton home fizic care ar putea găzdui cel mai probabil și un scanner de amprente.

Huawei MediaPad M5 10 PRO

Potrivit sursei, această tabletă va avea o cameră foto deosebită pentru zona din care face parte și pe seama leak-ului anterior știm că prețul său va fi de aproximativ 520 euro. Vor exista și accesorii opționale precum este cazul acestei huse cu tastatură qwerty integrată ce va transforma dispozitivul într-un notebook pentru task-uri office. Detaliile complete le vom afla peste doar câteva zile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×