LG confirmă lansarea unei ediții actualizate pentru phablet-ul V30 în cadrul MWC 2018

723 ori
<b>LG confirmă lansarea unei ediții actualizate pentru phablet-ul V30 în cadrul MWC 2018</b>Anul acesta atât Huawei, cât și LG au decis să lanseze flagship-urile ceva mai târziu și nu în cadrul târgului de tehnologie MWC cum se aștepta inițial. Am aflat că sud-coreenii de la LG ar fi comandat startul de la zero al proiectului pentru G7

Nici Huawei și nici cei de la LG nu vor veni în acest an la MWC cu un nou flagship, dar cu toate acestea se pregătesc câteva noutăți cât de cât interesante din partea lor. Am descoperit că Huawei are în plan să lanseze o nouă tabletă high-end, în vreme ce LG va dezvălui în Barcelona o ediție actualizată pentru phablet-ul LG V30 - veste din urmă ce a fost confirmată oficial în cadrul unui eveniment desfășurat în Africa de Sud.

Chiar directorul general LG Electronics Africa de Sud le-a spus reporterilor că într-adevăr lansarea flagship-ului LG G7 este amânată cu doar puțin timp și că în cadrul târgului de la finalul lunii se va lansa o variantă upgrade pentru V30+. Nu se știe exact dacă terminalul va oferi un hardware diferit, sau dacă modificările țin numai de software acolo unde se vehiculează implementarea unui AI la bord.

Telefonul ar urma să sosească pe piață sub denumirea de LG V30+ Alpha și ecranul de 6 inch va fi păstrat, la fel și camera duală din spate. Așa cum am aflat de curând, sud-coreenii de la LG Electronics nu au în plan lansarea comercială a lui V30 pe plan local și cu siguranță nici noua variantă nu va sosi la noi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×