Tableta iPad Pro apare într-o nouă randare ce ne dezvăluie și dimensiunile sale

Autor:  | Publicat în:  Apple 790 ori
<b>Tableta iPad Pro apare într-o nouă randare ce ne dezvăluie și dimensiunile sale</b>&Icirc;n această toamnă, cei de la Apple ar putea lansa pe l&acirc;ngă noile iPhone-uri, și tableta iPad Pro/Air Plus, un device cu display generos de 12.9 inch ce va fi destinat mai degrabă mediului business. Astăzi o nouă randare cu tableta...

În această toamnă, cei de la Apple ar putea lansa pe lângă noile iPhone-uri, și tableta iPad Pro/Air Plus, un device cu display generos de 12.9 inch ce va fi destinat mai degrabă mediului business. Astăzi o nouă randare cu tableta pregătită se afișează pe web, dezvăluind și dimensiunile sale.

Potrivit celor contului de Twitter OnLeaks, tableta iPad Pro va măsura 223 mm în lățime, 306 mm în lungime și doar 7.2 mm în grosime. De asemenea, observăm că tableta iPad Pro sosește cu un port USB Type-C la bază, patru difuzoare poziționate două câte două, butonul power, un port jack 3.5 mm și butoane de volum.

Ne așteptăm totodată și la o greutate scăzută pentru acest model. Din punct de vedere hardware se zvonește integrarea unui procesor triple-core la pachet, a unei baterii de 11.000 mAh și a unui chip de 2 GB memorie RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×