Apple iPad continuă să fie cea mai vândută tabletă în ciuda livărilor ce scad trimestrial

Autor:  | Publicat în:  Apple 501 ori
<b>Apple iPad continuă să fie cea mai vândută tabletă în ciuda livărilor ce scad trimestrial</b>Acum c&acirc;teva zile Apple dezvăluia situația financiară pentru trimestrul ce tocmai a trecut, perioadă de 3 luni &icirc;n care gigantul din Cupertino a reușit comercializarea a peste 61 milioane de iPhone-uri. Acest lucru nu se poate spune și...

Acum câteva zile Apple dezvăluia situația financiară pentru trimestrul ce tocmai a trecut, perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a reușit comercializarea a peste 61 milioane de iPhone-uri. Acest lucru nu se poate spune și despre tabletele iPad, produse ce au parte de o depreciere constantă a vânzărilor.

În ciuda acestui fapt, tabletele iPad sunt în continuare cele mai vândute device-uri din această categorie de pe piață, trimestrul 2 din 2015 fiind caracterizat de livrare a 12.6 milioane de iPad-uri. Mai precis, Apple a obținut un procent de 26.8% din cota de piață la nivel global, în timp ce Samsung s-a mulțumit cu locul 2 (19.1% cotă de piață).

Principalul motiv pentru care publicul pare să renunțe la achiziția unei tablete sunt telefoanele de tip phablet ca și iPhone 6 Plus. Un astfel de telefon oferă un display destul de generos pentru a fi folosit în gaming, sau pentru vizionarea de conținut multimedia, funcții la care o tabletă părea a fi o alegere mai bună în trecut.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×