Apple iPad continuă să fie cea mai vândută tabletă în ciuda livărilor ce scad trimestrial

Autor:  | Publicat în:  Apple 599 ori
<b>Apple iPad continuă să fie cea mai vândută tabletă în ciuda livărilor ce scad trimestrial</b>Acum c&acirc;teva zile Apple dezvăluia situația financiară pentru trimestrul ce tocmai a trecut, perioadă de 3 luni &icirc;n care gigantul din Cupertino a reușit comercializarea a peste 61 milioane de iPhone-uri. Acest lucru nu se poate spune și...

Acum câteva zile Apple dezvăluia situația financiară pentru trimestrul ce tocmai a trecut, perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a reușit comercializarea a peste 61 milioane de iPhone-uri. Acest lucru nu se poate spune și despre tabletele iPad, produse ce au parte de o depreciere constantă a vânzărilor.

În ciuda acestui fapt, tabletele iPad sunt în continuare cele mai vândute device-uri din această categorie de pe piață, trimestrul 2 din 2015 fiind caracterizat de livrare a 12.6 milioane de iPad-uri. Mai precis, Apple a obținut un procent de 26.8% din cota de piață la nivel global, în timp ce Samsung s-a mulțumit cu locul 2 (19.1% cotă de piață).

Principalul motiv pentru care publicul pare să renunțe la achiziția unei tablete sunt telefoanele de tip phablet ca și iPhone 6 Plus. Un astfel de telefon oferă un display destul de generos pentru a fi folosit în gaming, sau pentru vizionarea de conținut multimedia, funcții la care o tabletă părea a fi o alegere mai bună în trecut.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×