Tableta Nokia apare În imagini publicate de comunitatea MeeGo

2.505 ori
<b>Tableta Nokia apare În imagini publicate de comunitatea MeeGo</b>Comunitatea de dezvoltatori MeeGo lucrează din greu la dezvoltarea acestui OS, pe care probabil îl vom vedea pe câteva terminale prezentate la MWC 2011. Printre acestea s-ar putea număra și tableta Nokia din imaginea de mai jos, descoperită pe...

Comunitatea de dezvoltatori MeeGo lucrează din greu la dezvoltarea acestui OS, pe care probabil îl vom vedea pe câteva terminale prezentate la MWC 2011. Printre acestea s-ar putea număra și tableta Nokia din imaginea de mai jos, descoperită pe bugs.meego.com . Vestea ne vine direct de la Tablet News care detalia nu cu mult timp în urmă și tableta Toshiba.

Avem de-a face cu un terminal subțire care arată foarte bine și ne amintește de presupusa tabletă descoperită în filmul TRON: Legacy și considerată un model futurist Nokia. Acest terminal glossy ar putea schimba piața tabletelor, oferind în sfârșit un rival pe măsura lui iPad și în mod surprinzător nu unul bazat pe Android.

Tableta Nokia

Să sperăm că MeeGo se va ridica la înălțimea așteptărilor fanilor companiei finlandeze, deși până acum interfața sa a primit numai aprecieri, asta dacă nu îl luăm în calcul pe criticul Eldar Murtazin, de la Mobile Review. Ce părere aveți, este această tabletă una de 7 sau 10 inch? Răspunsurile în secțiunea Comentarii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×