Nokia N9 anulat?! Finlandezii au În proiect un Înlocuitor?

3.360 ori
<b>Nokia N9 anulat?! Finlandezii au În proiect un Înlocuitor?</b>Ca de obicei, Eldar Murtazin de la Mobile Review ne aduce zvonuri proaspete din tabăra Nokia, dar de această dată avem vești ciudate: se pare că telefonul Nokia N9 a fost anulat. Informația rămâne la nivel de zvon și există speculații că...

Ca de obicei, Eldar Murtazin de la Mobile Review ne aduce zvonuri proaspete din tabăra Nokia, dar de această dată avem vești ciudate: se pare că telefonul Nokia N9 a fost anulat. Informația rămâne la nivel de zvon și există speculații că finlandezii ar lucra deja de ceva timp la un înlocuitor.

Ultima oară când Eldar a menționat acest telefon, el i-a făcut o scurtă analiză și a declarat că este aproape de perfecține, chiar dacă e vorba doar de un prototip. La acel moment (toamna trecută), bloggerul rus menționa și că MeeGo e departe de finalizare. în același tweet care a decretat anularea lui N9, Eldar afirma și că Nokia "se sinucide" astfel. Ce vrea să spună redactorul șef Mobile Review aflăm imediat.

Nokia N9 anulat?

în ultima săptămână Nokia a reușit pe rând să anuleze mult-așteptatul Nokia X7 în SUA, să continue cu amânarea lui E7 și să scape pe web imagini cu o tabletă. Acum vine și această veste, iar pe forumul de discuții Maemo a exista și un utilizator care le sugera celor de la Nokia să "vândă toate posesiunile și apoi restul lui Samsung".

Trebuie menționat că vorbim aici despre Nokia N9-00, aka RM-680, acest nume de cod definind un terminal pe care nici măcar nu l-am văzut încă. Astfel, e posibil ca alte versiuni de N9 să fie lansate sub alte nume la MWC 2011, deci păstrați-vă speranța!

Citiți aici și motivele pentru care zvonul acesta ar putea să fie o răzbunare a lui Eldar Murtazin asupra celor de la Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×