Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată

1.297 ori
<b>Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată</b>Anunțată cu câteva zile în urmă, tableta Nokia N1 a ajuns astăzi la cei de la GeekOnGadgets pentru o experiență hands on care s-a lăsat cu o galerie foto, pe care o vedeți mai jos. Aparent nu există prea multe fotografii cu N1 in realitate, ci...

Anunțată cu câteva zile în urmă, tableta Nokia N1 a ajuns astăzi la cei de la GeekOnGadgets pentru o experiență hands on care s-a lăsat cu o galerie foto, pe care o vedeți mai jos. Aparent nu există prea multe fotografii cu N1 in realitate, ci mai degrabă randari, de aceea noile imagini sunt binevenite.

în fotografii vedem nouă tableta din toate unghiurile posibile, convingându-ne că nu e o clonă de iPad Mini, așa cum parea inițial. După cum spuneam și la început, acest device îmi amintește puțin de Nexus 9, iar asemănarea cu un iPad vine mai degrabă din formatul său. Produsul are preț de pornire de 250 de dolari și va ajunge pe piața în 2015. Nokia N1 e o tabletă destul de subțire, la 6.9 mm în grosime și folosește un cadru din aluminiu.

Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată

Ecranul e un IPS LCD de 7.9 inch cu aspect 4:3 și rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, iar gadgetul  vine pe gri închis sau argintiu. Terminalul dispune de difuzoare stereo în partea inferioară, ele flancând portul reversibil USB Type-C folosit pentru încărcare și conectivitate. Rețineți și că tableta nu vine cu slot pentru card microSD, dar are 32 GB memorie internă. Cum vi se pare acest produs?

Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată

Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată

Tableta Nokia N1 primește o galerie hands on detaliată

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×