Orange România pregătește smartphone-uri și tablete gratuite de sărbători pentru al doilea abonament achizionat

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.206 ori
<b>Orange România pregătește smartphone-uri și tablete gratuite de sărbători pentru al doilea abonament achizionat</b>Pentru că suntem la doar o lună și câteva zile de Crăciun, e momentul să ne gândim la cadourile din perioada sărbătorilor de iarnă. Orange România vine în întâmpinarea acestor pregătiri anunțând o ofertă specială de sărbători:...

Pentru că suntem la doar o lună și câteva zile de Crăciun, e momentul să ne gândim la cadourile din perioada sărbătorilor de iarnă. Orange România vine în întâmpinarea acestor pregătiri anunțând o ofertă specială de sărbători: telefoane și tablete gratuite pentru abonați.

Până pe 2 februarie 2015 clienții Orange vor primi gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau Internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament ei vor putea cumpăra în continuare terminale la prețuri reduse. De asemenea, la orice achiziție de acest gen, gadgeturile purtabile (brățări, fitness trackere, ceasuri smart) vor avea o reducere de 20%.

Oferta cu tablete sau smartphone gratuit se aplică pentru toți cei care optează pentru Cangur sau Pantera ca al doilea abonament Orange. Cel mai accesibil abonament inclus în promoție este Cangur 7 și include handsetul Orange Yomi la zero euro. începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit sunt modele 4G. Ideea este că familiile să poată face cadou terminalul gratuit, odată ce un alt membru al familiei încheie un abonament nou.

Părinții vor putea spre exemplu face cadou copiilor un smartphone gratuit Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferat Junior. Dacă alegeți ca al doilea abonament să fie exclusiv de Internet veți primi la zero euro o tabletă sau modem 4G. Pe lista se afla LG G Pad 8.0, printre altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×