Tableta Nokia Sirius/Lumia 2520 aprobată de FCC, vine cu suport LTE

1.384 ori
<b>Tableta Nokia Sirius/Lumia 2520 aprobată de FCC, vine cu suport LTE</b>în data de 22 octombrie, echipa Nokia se va muta la Abu Dhabi pentru un super eveniment de lansare, care ar trebui să ne aducă în jur de o jumătate de duzină de telefoane și device-uri noi. Ele ar putea include și o tabletă, nu doar phabletul...

în data de 22 octombrie, echipa Nokia se va muta la Abu Dhabi pentru un super eveniment de lansare, care ar trebui să ne aducă în jur de o jumătate de duzină de telefoane și device-uri noi. Ele ar putea include și o tabletă, nu doar phabletul Lumia 1520 și noi handseturi Asha. Astăzi aflăm noi detalii despre această tabletă.

Modelul cunoscut drept Nokia Sirius pentru o lungă perioadă de timp și mai nou Lumia 2520 a ajuns la FCC pentru teste și a fost aprobat de către autoritatea americană. El va putea fi folosit în rețelele operatorilor AT&T și Verizon și va oferi conectivitate LTE, HSPA+ și GSM/EDGE. Documentele oficiale au 167 de pagini, iar terminalul e menționat sub numele de RX-114, același cod care apare și în benchmark-uri pentru Sirius.

Tableta Nokia Sirius/Lumia 2520 aprobată de FCC, vine cu suport LTE

Din câte știm până acum tableta Nokia va sosi cu un GPU Adreno 330, procesor quad core Snapdragon 800, display Full HD de 10 inch, 2 GB RAM și o cameră de 6 megapixeli. Vom beneficia și de 32 GB memorie internă, slot microSD, port micro HDMI și microUSB. Corpul tabletei va fi colorat, ca și în cazul terminalelor Lumia.

Nokia Sirius

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×