IUNI U3 apare Într-o serie completă de fotografii hands-on; lansarea va avea loc pe data de 26 august

582 ori
<b>IUNI U3 apare Într-o serie completă de fotografii hands-on; lansarea va avea loc pe data de 26 august</b>Deși numele IUNI nu sună atât de popular, aflați că acesta este un departament al celebrei companii Gionee, companie recunoscută pentru device-urile ultra-slim lansate pe piață. Astăzi, avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei serii...

Deși numele IUNI nu sună atât de popular, aflați că acesta este un departament al celebrei companii Gionee, companie recunoscută pentru device-urile ultra-slim lansate pe piață. Astăzi, avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei serii complete de fotografii hands-on cu un nou device pregătit de IUNI, și anume modelul U3.

Totodată, ni se prezintă și specificațiile sale, cât și faptul că acest model va fi lansat oficial chiar mâine pe data de 26 august. Din câte putem observa în fotografia de mai sus, IUNI U3 arată destul de similar cu Nubia Z7 din punct de vedere al design-ului. De asemenea, remarcăm că interfața utilizată de IUNI U3 adoptă butoane software on-screen în stil Android L-release.

IUNI U3 - Partea spate

Printre funcțiile lui IUNI U3 vom regăsi un display Quad HD de 5.5 inch (2.560 x 1.440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 12 megapixeli ce va putea realiza captură video la rezoluție 4K.

IUNI U3

Vom mai primi la pachet și o cameră secundară de 4 ultrapixeli ca cea de pe HTC One (M7), conectivitate LTE 4G și o carcasă metalică. Din păcate, acest device nu va beneficia de un slot pentru carduri microSD, fiind obligați să ne îndreptăm spre o soluție de stocare în cloud în caz că cei 32 GB nu sunt suficienți.

IUNI U3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×