Sony oferă o privire asupra unei noi tablete cu diagonală mică și a unui nou smartwatch Într-un teaser pe Facebook

1.010 ori
<b>Sony oferă o privire asupra unei noi tablete cu diagonală mică și a unui nou smartwatch Într-un teaser pe Facebook</b>Am aflat cu puțină vreme în urmă că Sony pregătește o nouă tabletă, de această dată una cu diagonală mică, dar tot parte din seria Xperia Tablet. Numit provizoriu Sony Xperia Z3 Tablet Compact, produsul a apărut pe pagina de Facebook&nbsp;a...

Am aflat cu puțină vreme în urmă că Sony pregătește o nouă tabletă, de această dată una cu diagonală mică, dar tot parte din seria Xperia Tablet. Numit provizoriu Sony Xperia Z3 Tablet Compact, produsul a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Sony, împreună cu un ceas misterios.

Pagina respectivă e menită să promoveze accesoriul purtabil SmartBand, iar Sony a postat imaginea de mai sus fie din greșeală, fie ca un leak controlat. Vedem o persoană pe marginea unei piscine, care se uită la un clip cu Spiderman (film realizat de Sony Pictures) pe o tabletă misterioasă, cu diagonală de 7 sau 8 inch. Prezența lângă piscină indică faptul că terminalul va fi rezistent la apă, în vreme ce despre smartwatch nu avem prea multe detalii.

De vreme ce Sony SmartWatch 2 a debutat la mijlocul anului trecut, ar cam fi vremea pentru generația a treia, nu credeți? Ne așteptam ca și ceasul să fie rezistent la apă, dotat cu funcții de fitness și conectabil la terminalele Xperia, cu care să interacționeze la capitolul notificări, playback media și transfer de date de fitness. Sony are un eveniment programat la IFA 2014, care suntem siguri că se va lăsa cu noutăți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×