Apple organizează conferinţa WWDC 2017 pe 5 iunie, va prezenta viitorul lui iOS şi MacOS într-o nouă clădire

719 ori
<b>Apple organizează conferinţa WWDC 2017 pe 5 iunie, va prezenta viitorul lui iOS şi MacOS într-o nouă clădire</b>Cei de la Apple au dezvăluit astăzi faptul că evenimentul Keynote din cadrul conferinței dezvoltatorilor WWDC 2017 va avea loc pe data de 5 iunie, zi în care teoretic ar trebui să vedem anunțate în mare update-uri pe partea software ce au fost aduse

Apple deschide porţile către WWDC 2017 pe 5 iunie, după cum a fost confirmat oficial astăzi, iar evenimentul va fi unul axat pe software ca de obicei. Se va discuta despre noile versiuni de iOS şi MacOS, dar şi despre watchOS şi tvOS. Sunt şanse mici să vedem şi hardware nou, dar nu se ştie niciodată.

Apple WWDC

Participanţii sunt în mod special dezvoltatori, care vor trebui să plătească 1599 dolari pentru un bilet de WWDC. Evenimentul îşi schimbă clădirea care îl găzduieşte în acest an. De obicei conferinţele aveau loc la Moscone Center în San Francisco, dar clădirea e în renovare, deci acum se multă keynote-ul în McEnery Convention Center din San Jose.

Se pare că această clădire a mai fost folosită pentru evenimente Apple până la începutul anilor 2000. Cum multe persoane sunt interesate legat de viitorul lui iOS, biletele se acordă prin loterie, iar înregistrarea începe pe 27 martie. Anul trecut s-au epuizat în sub 2 minute. Ne aşteptam să vedem un prim preview al lui iOS 11 acolo, un nou MacOS şi eventual o unificare a celor două platforme.

WatchOS a fost actualizat în mod însemnat anul trecut, deci va primi un update mai mic de această dată. Multe dintre conferinţe vor fi tehnice, dar va exista şi un keynote principal transmis prin livestream şi dedicat consumatorilor. Acolo vom afla cum a evoluat aplicaţia Home şi soluţiile smart home, dar şi Apple Health şi alte aspecte software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×