Facebook fură date ale utilizatorilor Windows Phone 7? Microsoft caută un vinovat...

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.459 ori
<b>Facebook fură date ale utilizatorilor Windows Phone 7? Microsoft caută un vinovat...</b>Dacă am putea spune că filmul despre Facebook a luat un Glob de Aur pe seama miliardelor pe care le valorează serviciul de socializare, avem oare motive să credem că și Microsoft s-a aliat cu Zuckerberg? Așa ar putea rezulta dintr-un articol recent...

Dacă am putea spune că filmul despre Facebook a luat un Glob de Aur pe seama miliardelor pe care le valorează serviciul de socializare, avem oare motive să credem că și Microsoft s-a aliat cu Zuckerberg? Așa ar putea rezulta dintr-un articol recent al celor de la wmpoweruser, în care aflăm în sfârșit motivul pentru care telefoanele WP7 au transferuri de date bizare.

După cum vă informam aici, utilizatorii de telefoane ce rulează Windows Phone 7 s-au plâns că handseturile fac trafic de date, chiar și atunci când sunt în standby. Cei până la 50MB misterioși dispăruți zilnic au fost recent identificați de Microsoft drept "vina unei soluții third party", fără a da însă nume. Deși procentul celor afectați este mic, problema rămâne și afectează în continuare abonamentele de date, care costă totuși destul de mult.

Speculațiile afirmă că Facebook ar fi "soluția third party accesată des" de pe telefoanele Windows și aici apare din nou eterna problema a intimității: oare ce fel de date "cântărind" 50MB extrage serviciul de socializare de pe aceste terminale. Evident... dacă despre Facebook este vorba și nu despre un alt serviciu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×