ASUS FonePad 7 (FE375CG) Unboxing: noul FonePad 7 64 bit a sosit, e prima tabletă dual SIM testată la Mobilissimo.ro (Video)

1.611 ori
<b>ASUS FonePad 7 (FE375CG) Unboxing: noul FonePad 7 64 bit a sosit, e prima tabletă dual SIM testată la Mobilissimo.ro (Video)</b>Sunt sigur că știți că am testat deja tableta ASUS FonePad 7 și astăzi a venit rândul versiunii sale upgradate să ajungă pe masa noastră de teste. E vorba despre ASUS FonePad 7 (FE375CG), care ne-a sosit într-o cutie neoficială, dar care are...

Sunt sigur că știți că am testat deja tableta ASUS FonePad 7 și astăzi a venit rândul versiunii sale upgradate să ajungă pe masa noastră de teste. E vorba despre ASUS FonePad 7 (FE375CG), care ne-a sosit într-o cutie neoficială, dar care are la interior accesoriile oficiale. Acest produs a fost anunțat la final de iulie și estimăm că va ajunge în țara noastră la un preț undeva între 600 și 800 de lei.

în cutie găsim încărcătorul și cablul USB, iar această tabletă de 7 inch surprinde cu două sloturi SIM, conectivitate 3G și apelare telefonică, plus procesor 64 bit. Terminalul e destul de masiv, dar la câte dotări oferă, îi iertăm acest aspect. Noul FonePad 7 măsoară 9.8 mm în grosime, cântărește 299 grame și dispune de un procesor Intel Atom Z3560 64 bit quad core de 1.83 GHz, plus Android 4.4 cu Zen UI aplicat și un display IPS LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

ASUS FonePad 7 FE375CG Unboxing: noul FonePad 7 64 bit a sosit, e prima tableta dual SIM testata la Mobilissimo.ro (Video)

La interior avem și 1 GB RAM, 8 sau 16 GB stocare și slotul microSD e ascuns împreună cu cele două sloturi microSIM lateral, sub un capac special. Tableta oferă suport HSPA+, cu viteza de download de până la 42 Mbps, Bluetooth 4.0 și WiFi, iar în spatele său se afla o cameră de 5 MP, cu autofocus și captura video Full HD. în fată avem un webcam de 2 MP, iar noul FonePad 7 pune la bătaie și două difuzoare frontale stereo.

FonePad 7 FE375CG se folosește de o baterie de 15 Wh pentru a oferi în jur de 10.5 ore de funcționare și vine pe negru, alb, roșu sau auriu. Revenim cu un review cât se poate de curând!

Disponibilitatea tabletei o puteți verifica pe eMAG.ro.

ASUS FonePad 7 (FE375CG) Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×