Apple iPhone 6 ar putea veni și Într-o variantă cu 128 GB spațiu de stocare

568 ori
<b>Apple iPhone 6 ar putea veni și Într-o variantă cu 128 GB spațiu de stocare</b>După cum bine știm, până în acest moment, terminalele mobile lansate de către gigantul american Apple aduceau la pachet o memorie internă de până la 64 GB, spațiu de stocare ce se poate dovedi a fi insuficient pentru unii dintre noi. Cu toate...

După cum bine știm, până în acest moment, terminalele mobile lansate de către gigantul american Apple aduceau la pachet o memorie internă de până la 64 GB, spațiu de stocare ce se poate dovedi a fi insuficient pentru unii dintre noi. Cu toate acestea, se pare că Apple are de gând ca viitoarea generație iPhone să beneficieze și de o versiune cu 128 GB memorie internă.

Acest lucru a ieșit la iveală din cadrul unor documente postate pentru prima dată de către cei de la mp.weixin.qq.com, documente ce prezintă faptul că iPhone 6 va sosi în 3 variante diferite din punct de vedere al capacității de stocare. Astfel, vom avea la dispoziție pe lângă varianta de 128 GB, și modele de 16 GB, sau 64 GB. De asemenea, există și o mică incertitudine cu privire la faptul că versiunea de 32 GB nu este menționată mai sus, lucru ce ne face să credem că Apple ar putea renunța la un astfel de model.

Apple iPhone 6 ar putea veni și Într-o variantă cu 128 GB spațiu de stocare

Din punct de vedere al specificațiilor, s-ar părea că iPhone 6 va aduce un display de 4.7 inch, un procesor Apple A8, un nou senzor pentru camera foto, cât și o nouă rezoluție pentru ecranul de mari dimensiuni ce va fi implementat.Totodată, vom observa schimbări și la capitolul design, unde iPhone 6 va beneficia de o carcasă cu margini rotunjite, o grosime foarte scăzută și un buton on/off situat în partea din dreapta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×