Toshiba AT330, tableta de 13 inch comparată cu alte modele cu diagonală mai mică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 2.186 ori
<b>Toshiba AT330, tableta de 13 inch comparată cu alte modele cu diagonală mai mică (Video)</b>Toshiba a avut parte de ceva acoperire în presă în ultima săptămână, atât prin intermediul unei tablete de 13 inch prezentată oficial de către producătorul asiatic, cât și prin intermediul unui device de 7 inch descoperit în Italia (LT170)....

Toshiba a avut parte de ceva acoperire în presă în ultima săptămână, atât prin intermediul unei tablete de 13 inch prezentată oficial de către producătorul asiatic, cât și prin intermediul unui device de 7 inch descoperit în Italia (LT170). Astăzi ne ocupăm de tableta de 13 inch și avem parte de câteva imagini care compara device-ul cu o tabletă de 10 inch și una de 7 inch.

Comparația este realizată de către grecii de la Techblog, iar mai jos vedeți și un clip video cu terminalul de 13 inch în acțiune. Remarcați și antena sa TV retractabilă, o funcție pe care o găsești de obicei doar pe gadgeturile destinate pieței asiatice. Toshiba AT330 este comparată tot cu 2 modele Toshiba în aceste imagini și anume Excite 10 și AT270, prima de 10 inch și a doua de 7 inch. De vreme ce există unele persoane cărora 10 inch li se pare prea mult, vă dați seama ce impresie va face o tabletă de 13 inch.

Toshiba AT330, tableta de 13 inch din spate

în cazul în care vă tentează totuși un astfel de device, aflați că toshiba AT330 vine cu un procesor quad core Tegra 3, rulează Android 4.0.1 și oferă 32 GB memorie internă. Ecranul său suporta o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar dotările sale mai includ și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, plus obișnuitele WiFi și Bluetooth. Sincer să fiu, dintre toate tabletele de până acum cele mai comode mi se par cele de 7.7 și 8.9 inch, deci nu pot să spun că are vreun rost un device cu diagonală de laptop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×