Un nou smartphone Motorola cu design de RAZR, senzor de camera mai proeminent

1.300 ori
<b>Un nou smartphone Motorola cu design de RAZR, senzor de camera mai proeminent</b>Cu o săptămână în urmă vă prezentam o serie de imagini misterioase cu un telefon înrudit cu Motorola Droid RAZR, dar dotat cu un display cu diagonală mai mare și rezoluție superioară. La acel moment device-ul era considerat a fi modelul Droid...

Cu o săptămână în urmă vă prezentam o serie de imagini misterioase cu un telefon înrudit cu Motorola Droid RAZR, dar dotat cu un display cu diagonală mai mare și rezoluție superioară. La acel moment device-ul era considerat a fi modelul Droid Fighter, care apăruse în portofoliul Verizon cu ceva timp în urmă. Acum își face apariția încă un smartphone Motorola, care încă o dată continua tradiția lui Droid RAZR, cu un design similar.

Aceeași sursă care a postat imaginile cu Droid Fighter revine cu aceste fotografii, care ne prezintă un handset cu spatele foarte asemănător cu al lui RAZR, dar parcă totuși zona camerei este mai ieșită în evidență, ceea ce ar putea indica prezența unui senzor foto/video mai puternic. Alte modificări includ o parte din spate cu acel strat de kevlar acoperind o zonă mai mare decât la Droid RAZR. în partea frontală observăm o "bărbie" în partea de jos și mă întreb dacă acest device va opta pentru butoane virtuale în stilul celor de pe Galaxy Nexus sau pentru butoane capacitive normale.

Observați și mențiunea HD în partea din spate a camerei și o grilă destul de mare pentru difuzor, ceea ce promite o experiență audio de calitate. Specificațiile și alte detalii hardware rămân la nivel de mister deocamdată. Utilizatorii de pe forumuri și cei familiari cu acest device i-au pus numele de cod Blade, mai ales că este și un cuvânt înrudit cu RAZR (lama = blade = razor). Să pregătească Motorola două noi terminale pentru anunț, eventual cu Android 4.0 preinstalat?

Un nou smartphone Motorola cu design de RAZR, senzor de camera mai proeminent

Un nou smartphone Motorola cu design de RAZR, senzor de camera mai proeminent

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×