Un fost angajat Apple dezvăluie faptul că un stylus pentru iPad se află în teste de mai bine de 4 ani

Autor:  | Publicat în:  Apple 965 ori
<b>Un fost angajat Apple dezvăluie faptul că un stylus pentru iPad se află în teste de mai bine de 4 ani</b>Am auzit de nenumărate ori faptul că Apple ar putea lansa un stylus dedicat pentru tabletele iPad, sau chiar un iPad Pro dotat cu un astfel de accesoriu la pachet. &Icirc;n ciuda zvonurilor, p&acirc;nă acum nu aveam nimic concret, lucru care...

Am auzit de nenumărate ori faptul că Apple ar putea lansa un stylus dedicat pentru tabletele iPad, sau chiar un iPad Pro dotat cu un astfel de accesoriu la pachet. În ciuda zvonurilor, până acum nu aveam nimic concret, lucru care însă se schimbă astăzi, zi în care aflăm detalii destul de importante despre acest iPen.

Prin intermediul unui fost inginer Apple ni se aduce la cunoștiință că gigantul din Cupertino testează de mai bine de 4 ani diferite stylus-uri pentru tabletele iPad. Deși persoana în cauză nu le-a văzut fizic, este 100% sigur de existența acestora.

Un alt lucru dezvăluit este acela că aceste prototipuri adoptau diferite stiluri și funcționalități față de modelele similare de pe piață. Aparent, stylus-urile în cauză nu au fost niciodată dezvoltate în totalitate, ca urmare a faptului că Apple decidea din senin să pună capăt procesului, și inginerii primeau un alt task.

Rămâne de văzut dacă un astfel de accesoriu va ajunge pe tableta iPad Air Pro / Plus, un model despre care se tot vorbește în ultimul timp.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×