Un nou brevet Apple prezintă Apple Pencil funcţionând în tandem cu iPhone-ul şi multiple alte utilizări ale sale

785 ori
<b>Un nou brevet Apple prezintă Apple Pencil funcţionând în tandem cu iPhone-ul şi multiple alte utilizări ale sale</b>Numeroase brevete Apple ajung să ne fie prezentate prin intermediul unui schițe, lucru care se întâmplă și astăzi - moment când aruncăm o privire asupra unei noi tehnologii aplicate stylus-ului Apple Pencil care va fi capabil să funcționeze în tandem și

Ştiam de ceva vreme ce Apple ar vrea să aducă funcţionalitatea lui Apple Pencil şi pe alte terminale decât iPad Pro, dar acest lucru întârzia să apară. Azi avem un brevet care ne dă chiar speranţe să folosim un stylus Apple şi pe iPhone pe viitor.

Brevet Apple Pencil

Imaginaţi-vă un iPhone 8 Plus operând în tandem cu un Apple Pencil... asta ar cam însemna un Galaxy Note killer, în condiţiile în care gama Samsung are deja probleme. Însuşi Tim Cook afirmase într-un interviu din trecut că e uimitor ce se poate crea folosind un stylus pe iPhone sau iPad. Cât despre noile brevete, publicate de către USPTO ele fac referire la uzul unul stylus pe MacBook Pro şi iPhone.

Brevet Apple Pencil

Apple Pencil va putea interacţiona şi cu alte aplicaţii decât Notes, se pare. Spre exemplu iMovie sau Final Cut Pro apar în documentele oficiale, iar lista ar putea fi şi mai lungă. Imaginile din brevet prezintă decupaje pentru porţiuni de clip video, dar şi aplicaţii de desen. E detaliat şi un mod "Restricted", la care se lucrează şi care implică afişarea unei aplicaţii de desen după ce facem un swipe de la o muchie spre centru folosind un stylus.

Brevet Apple Pen

Se intra astfel într-o sesiune specială de utilizare a  stylusului, separată de restul aplicaţiilor deschise. În acea sesiune se poate doar edita şi crea conţinut, nu şi accesa conţinut creat în sesiuni trecute, deci e o aplicaţie de desen cu restricţii. Ma astept la multe brush-uri, palete de culori si “penițe”. Încă o ameninţare pentru Galaxy Note, asta e sigur!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×