Primele prototipuri iPhone din istorie apar într-o fotografie; de aici a început totul!

2.765 ori
<b>Primele prototipuri iPhone din istorie apar într-o fotografie; de aici a început totul!</b>În urmă cu 10 ani la data de 29 iunie 2007, Steve Jobs urca pe scenă pentru a face un anunț care avea să schimbe percepția publicului despre smartphone-uri, anunțul lui iPhone! Acest telefon compact se lăuda la acea vreme cu un display de 3.5 inch

La data de 29 iunie 2007, Steve Jobs avea să facă anunțul menit să schimbe percepția publicului despre smartphone-uri și anume anunțul referitor la debutul primului iPhone. Era promovat drept device-ul menit să reinventeze telefonul, un produs compact cu display capacitiv de 3.5 inch, carcasă metalică premium și tehnologie multi-touch în 10 puncte care la acea vreme era unul dintre punctele forte.

Prototip iPhone 2007

Astăzi, la 10 ani de la prezentarea primului telefon Apple suntem cu gândul la evenimentul din toamnă unde firma din Cupertino își va prezenta iPhone-ul aniversar. Până atunci mai avem ceva de așteptat și pentru un moment facem o mică pauză și de la scăpările cu acest iPhone 8 și ne îndreptăm atenția la o fotografie inedită, material în care ne sunt prezentate primele prototipuri de iPhone - device-uri de la care a pornit totul.

Imaginea pe care o vedeți mai sus vine din partea lui Ken Kocienda, un angajat Apple veteran ce a postat materialul pe contul personal de Twitter. El a folosit aceste două prototipuri pentru dezvoltarea tastaturii virtuale de pe iPhone și aflăm că la nivel intern terminalele de față erau cunoscute drept "Wallabie". Comparativ cu versiunea finală a primului telefon Apple, aceste prototipuri erau de-a dreptul groase și deloc atractive.

Tot Ken ne mai dezvăluie că a păstrat aceste dispozitive în biroul său ani la rând și că despărțirea de ele odată cu părăsirea companiei Apple a fost un pas dificil, similar cu cel de a-ți lua adio de la un prieten. Ken a lucrat pentru 16 ani la Apple, până în mai 2016. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×