Tableta Microsoft Surface Pro 2 ajunge În România la preț prohibitiv

4.998 ori
<b>Tableta Microsoft Surface Pro 2 ajunge În România la preț prohibitiv</b>Dacă urmăriți forumul nostru în mod consecvent veți găsi acolo câteva pățanii interesante care vă vor feri de cheltuieli prea mari în plus pentru gadgeturi, dar și informații despre cele mai noi produse sosite în România. Printre ele se...

Dacă urmăriți forumul nostru în mod consecvent veți găsi acolo câteva pățanii interesante care vă vor feri de cheltuieli prea mari în plus pentru gadgeturi, dar și informații despre cele mai noi produse sosite în România. Printre ele se număra mai nou și tableta Microsoft Surface Pro 2.

Unul dintre adminii de pe forum a încercat să găsească un retailer local care să vândă acest produs la noi, după ce a văzut că de la Microsoft nu se poate cumpăra direct acest device la noi în țară. în cele din urmă a observat că cei de la Quickmobile.ro îl au pe raft.

Quickmobile.ro oferă garanție pe 2 ani, iar prețul este de 4999 lei pentru versiunea de 128 GB. Tableta rulează Windows 8.1 Pro și vine cu port full USB 3.0, WiFi, ecran Full HD de 10.6 inch, procesor Intel Core i5 de generație a patra, 4 GB RAM, slot microSDXC și difuzoare Dolby stereo. Produsul vine cu stylus la pachet și e vorba de fapt aici de versiunea upgradata de Surface Pro 2, cea cu procesor nou, Intel Core i5-4300U și nu 4200U, cea din toamnă trecută.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×