UTOK sărbătorește reducerea TVA-ului și vine cu prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete și televizoare

904 ori
<b>UTOK sărbătorește reducerea TVA-ului și vine cu prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete și televizoare</b>Anul 2016 nu a venit doar cu zăpadă și cu noi produse de la CES, ci și cu o veste numai bună pentru publicul rom&acirc;n. Astfel, de la 1 ianuarie cota standard TVA scade de la 24% la 20%, lucru ce ne aduce și prețuri mai mici pentru produsele...

Anul 2016 nu a venit doar cu zăpadă și cu noi produse de la CES, ci și cu o veste numai bună pentru publicul român. Astfel, de la 1 ianuarie cota standard TVA scade de la 24% la 20%, lucru ce ne aduce și prețuri mai mici pentru produsele dorite. UTOK este una dintre companiile locale ce sărbătorește această reducere TVA și vine cu prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete și televizoare.

Un smartphone ce ne atrage atenția din start, este modelul UTOK Stellar Elite, telefon cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare cu posibilitatatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB. Avem de-a face cu un model dual-SIM ce ne oferă și o cameră foto de 13 megapixeli. Noul său preț este acum de doar 415.99 lei.

Și tabletele beneficiază de reduceri la fel de atractive, un exemplu numai bun fiind modelul UTOK Hello 10Q HD. Această tabletă sosește cu display IPS HD de 10.1 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB de stocare + slot microSD. Diagonala mare o face iată numai bună pentru vizionarea de seriale și filme. O puteți cumpăra zilele acestea pentru 479.99 lei.

Nu în ultimul rând, remarcăm un discount interesant pentru televizorul UTOK U32HD4, dispozitiv cu panou HD de 80 inch, și putere audio de 12W. În perioada campaniei (5.01 - 12.01.2016), acest produs poate fi achiziționat la un preț de 754.99 lei. Toate aceste device-uri prezentate mai sus pot fi găsite chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×