Viitoarea tableta Allview? Eken G70 vine cu 3G Încorporat și preț de 99 de dolari, prezenta la IFA 2012 (Video)

3.466 ori
<b>Viitoarea tableta Allview? Eken G70 vine cu 3G Încorporat și preț de 99 de dolari, prezenta la IFA 2012 (Video)</b>știți probabil deja că tabletele firmei romanești Allview sunt modele din China rebranduite, în special terminalele companiei Eken. Ei bine iată că Eken a fost prezentă la IFA 2012 cu o nouă tabletă, una cu modem 3G încorporat, iar acest produs...

știți probabil deja că tabletele firmei romanești Allview sunt modele din China rebranduite, în special terminalele companiei Eken. Ei bine iată că Eken a fost prezentă la IFA 2012 cu o nouă tabletă, una cu modem 3G încorporat, iar acest produs ar putea ajunge și pe piața din România sub forma unui nou device din seria Alldro. Să fie acesta Allview Alldro 4 Speed 3G?

Cei de la tabletblog.de au oferit un scurt video preview pentru tabletă, care respectă designul obișnuit pentru seria Alldro și dispune de port mini HDMI și mini USB. Tableta are și port USB full, rulează Android 4.0 ICS și dispune de un slot SIM și modem Huawei 3G. Acest produs costă 100 de dolari și vine cu un procesor Cortex A8 încorporat, plus o cameră în partea din spate. Tableta este una de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și cu o cameră frontală, după cum se vede în clipul de mai jos.

Viitoarea tableta Allview? Eken G70 vine cu 3G Încorporat și preț de 99 de dolari, prezenta la IFA 2012 (Video)

Din câte am înțeles din acest clip, Eken ar vinde acest produs în loturi masive, de sute de bucăți, ceea ce are sens, dacă tabletele sunt cumpărate pentru rebranding. Se observă și un ușor lag la navigarea în interfață, care speram să fie rezolvat până va sosi tableta pe piața noastră. Un avantaj major este includerea modemului 3G, care scapă utilizatorul de nevoia de dongle 3G pentru tabletă.

Viitoarea tableta Allview? Eken G70 vine cu 3G Încorporat și preț de 99 de dolari, prezenta la IFA 2012 (Video)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×