HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.942 ori
<b>HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs</b>HTC One X era deja un telefon arătos și iată acum terminalul într-o variantă personalizată de Cushnie et Ochs, o casă de modă care a avut ideea de a face telefonul alb-negru. Observați că jumătate din device este alb și jumătatea cealaltă...

HTC One X era deja un telefon arătos și iată acum terminalul într-o variantă personalizată de Cushnie et Ochs, o casă de modă care a avut ideea de a face telefonul alb-negru. Observați că jumătate din device este alb și jumătatea cealaltă neagră, iar căștile sale adoptă aceeași regulă.

Acest model pe 2 culori nu e chiar pentru toată lumea, fiind cel puțin neobișnuit și a fost prezentat oficial în cadrul caleriei fotografului Ben Watts, la Milk Studios în New York. Tot acolo și-a făcut apariția și noua aplicație de colaj foto a artistului, WattsUpPhoto, creată cu ajutorul HTC și disponibilă in Play Store. Din câte am înțeles partea albă a telefonului este glossy, în vreme ce cea neagră este mată, pentru un contrast și mai mare între cele două jumătăți.

HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

Bănuiesc că se va umbla și la prețul telefonului, el fiind acum un brand de lux, cu o personalizare fashion aplicată. E posibil și ca acest model să nu fie unul pentru vânzare, ci doar expus în cadrul expoziției. Așteptați-vă să mai vedeți astfel de personalizări și de la alte nume mari în fashion, fie că e vorba de Prada, Armani, Versace sau chiar Fashion TV.

HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×