HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.934 ori
<b>HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs</b>HTC One X era deja un telefon arătos și iată acum terminalul într-o variantă personalizată de Cushnie et Ochs, o casă de modă care a avut ideea de a face telefonul alb-negru. Observați că jumătate din device este alb și jumătatea cealaltă...

HTC One X era deja un telefon arătos și iată acum terminalul într-o variantă personalizată de Cushnie et Ochs, o casă de modă care a avut ideea de a face telefonul alb-negru. Observați că jumătate din device este alb și jumătatea cealaltă neagră, iar căștile sale adoptă aceeași regulă.

Acest model pe 2 culori nu e chiar pentru toată lumea, fiind cel puțin neobișnuit și a fost prezentat oficial în cadrul caleriei fotografului Ben Watts, la Milk Studios în New York. Tot acolo și-a făcut apariția și noua aplicație de colaj foto a artistului, WattsUpPhoto, creată cu ajutorul HTC și disponibilă in Play Store. Din câte am înțeles partea albă a telefonului este glossy, în vreme ce cea neagră este mată, pentru un contrast și mai mare între cele două jumătăți.

HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

Bănuiesc că se va umbla și la prețul telefonului, el fiind acum un brand de lux, cu o personalizare fashion aplicată. E posibil și ca acest model să nu fie unul pentru vânzare, ci doar expus în cadrul expoziției. Așteptați-vă să mai vedeți astfel de personalizări și de la alte nume mari în fashion, fie că e vorba de Prada, Armani, Versace sau chiar Fashion TV.

HTC One X jumătate alb, jumătate negru, o personalizare marca Cushnie et Ochs

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×