Vodafone Romania isi prezinta strategia pe urmatoarele luni: Tableta LG, iPhone 4 si multe surprize de sarbatori! (Video)

4.541 ori
<b>Vodafone Romania isi prezinta strategia pe urmatoarele luni: Tableta LG, iPhone 4 si multe surprize de sarbatori! (Video)</b>Ieri a avut loc conferinta Vodafone Business Club la Timisoara, prilej cu care am aflat ce planuri de viitor are operatorul Vodafone Romania. Am avut ocazia si sa stam de vorba cu Adrian Georgescu, director de vanzari, segmentul business Vodafone, iar...

Ieri a avut loc conferinta Vodafone Business Club la Timisoara, prilej cu care am aflat ce planuri de viitor are operatorul Vodafone Romania. Am avut ocazia si sa stam de vorba cu Adrian Georgescu, director de vanzari, segmentul business Vodafone, iar interviul cu acesta poate fi privit la finalul articolului.

Adrian Georgescu a tinut un discurs in cadrul Vodafone Business Club, axandu-se pe comunicarea personalizata intre firme si operator, prin account manageri si serviciile customizate in functie de nevoile partenerului. A fost mentionat si serviciul de Internet din portofoliul Vodafone, dar si cel de creare de website-uri prin MyDomain si serviciul de monitorizare a flotei de automobile.

Tot la Timisoara au fost prezentate si statistici cu privire la aprecierile pozitive ale clientilor Vodafone, obtinute cu ajutorul unui sondaj realizat in aceasta saptamana. Aparent, 77% dintre clienti acorda nota maxima profesionalismului persoanei dedicate contului clientilor respectivi. 76% dintre cei chestionati au ales Vodafone pentru calitatea produselor si serviciilor sale.

Vodafone Business Club

S-a discutat si despre optimizarea unui business prin solutii mobile si metode de conectare ale companiilor cu clientii sai. In cele din urma, stand de vorba cu Adrian Georgescu am aflat ca Vodafone pregateste un tablet LG pentru perioada imediat urmatoare, in vreme ce Apple iPhone 4 este la randul sau gata de lansare. Deocamdata nici o veste depsre iPad, dar Samsung Galaxy Tab urmeaza sa debuteze in curand si ni s-au promis surprize pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Iata si o galerie foto de la Vodafone Business Club:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×