Aplicatii gratuite pe Windows Phone 7, intr-o oferta speciala LG si Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.911 ori
<b>Aplicatii gratuite pe Windows Phone 7, intr-o oferta speciala LG si Microsoft</b>LG Electronics si Microsoft au anuntat o oferta atractiva pentru utilizatorii Windows Phone 7: un portofoliu de aplicatii esentiale pentru aceasta platforma, disponibile gratuit. Softurile se vor incadra in cele mai populare categorii, de la social media,...

LG Electronics si Microsoft au anuntat o oferta atractiva pentru utilizatorii Windows Phone 7: un portofoliu de aplicatii esentiale pentru aceasta platforma, disponibile gratuit. Softurile se vor incadra in cele mai populare categorii, de la social media, la jocuri si utilitati, astfel ca fiecare consumator va beneficia de o aplicatie care i se va potrivi.

Ce presupune aceasta gratuitate? 10 aplicatii pe care le puteti descarca fara costuri, cu o valoare de peste 30 de dolari si oferite gratuit la fiecare 60 de zile. Utilizatorii LG Windows Phone 7 pot descarca aplicatiile fara a plati, timp de 60 de zile, folosind LG Application Store. Acest magazin poate fi accesat pe telefoanele LG cu Windows Phone 7, printre care se numara LG Optimus 7, pe care urmeaza sa il primim in teste.

Daca sunteti dezvoltator de applicatii si sunteti interesat de platforma WP7, aflati ca veti beneficia de ajutor din partea LG, la capitolul marketing si promovare. LG va promova noile aplicatii prin evenimente de vanzari speciale in magazine, dar si pe pagina Facebook a LG Mobile Global.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×