Orange Romania a lansat aseara tabletul Samsung Galaxy Tab

3.601 ori
<b>Orange Romania a lansat aseara tabletul Samsung Galaxy Tab</b>Orange si Samsung au lansat ieri seara (cum va anuntam) unul dintre cele mai populare gadgeturi ale sfarsitului de an, tabletul Samsung Galaxy Tab. Testat de Mobilissimo in premiera atunci cand caravana Samsung facea turul oraselor mari din tara, poposind...

Orange si Samsung au lansat ieri seara (cum va anuntam) unul dintre cele mai populare gadgeturi ale sfarsitului de an, tabletul Samsung Galaxy Tab. Testat de Mobilissimo in premiera atunci cand caravana Samsung facea turul oraselor mari din tara, poposind la Timisoara acest terminal vine cu un design atractiv, Android 2.2 si numeroase optiuni de conectivitate.

Galaxy Tab include un display de 7 inchi, cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli, este capabil de redare a continuturilor video HD si vine cu GPS si functie Augmented Reality. Tabletul cantareste 380 de grame si ofera 16GB spatiu de stocare si inca 32GB via microSD. Acest tablet soseste in oferta Orange cu un pret ce porneste de la 349 EUR, cu abonamente de Internet Colibri. Operatorul va oferi clientilor si un abonament special pentru acest produs, Colibri 35, disponibil cu un tarif de 35 EUR pe luna.

Abonamentul va include acces nelimitat la Internet, optiuni de 100 SMS/luna in retea si Happy Night (intre 00:00 si 07:00). De asemenea, planul tarifar va veni cu optiunea Cost Control si upload la viteza de pana la 1.46 Mbps. In vreme ce Cost Control se va asigura ca nu platiti suplimentar fata de abonamentul lunar, Happy Night va va oferi acces gratuit si nelimitat la Internet intre orele 00:00 si 07:00.

In Colibri 35 veti beneficia de tarife nationale standard: 0.146 EUR/ min in retea si 0.198 EUR/ min in alte retele nationale, iar abonamentul va oferi si un bonus compus din 60 de minute de apeluri video si 30 MMS. Veti gasi Samsung Galaxy Tab disponibil in regim de comanda de azi, in magazinul online si incepand de luni, 8 noiembrie in magazinele Orange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×