Vodafone România va oferi noile iPad Air și iPad mini 3 până la sfârșitul lunii

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 737 ori
<b>Vodafone România va oferi noile iPad Air și iPad mini 3 până la sfârșitul lunii</b>După ce anterior aflam prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Orange România va aduce pe plan local noile tablete iPad ce au fost lansate ieri, iată că la scurt timp de la acest anunț, și operatorul Vodafone anunță disponibilitate...

După ce anterior aflam prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Orange România va aduce pe plan local noile tablete iPad ce au fost lansate ieri, iată că la scurt timp de la acest anunț, și operatorul Vodafone anunță disponibilitate lui iPad Air 2 și a lui iPad mini 3 în varianta cu WiFi și 4G.

Potrivit Vodafone, noile tablete vor fi prezente în ofertă până la sfârșitul acestei luni, clienții având posibilitatea de achiziționare a device-urilor împreună cu o gamă atractivă de planuri tarifare de date ce le vor permite conectarea la rețeaua rapidă de internet 4G oferită în acest moment pe piață.

în timp ce tableta iPad mini 3 păstrează în mare parte aceleași dotări ca și predecesorul său, inovația este mai mult prezentă în cazul lui iPad Air 2, aceasta sosind cu un procesor Apple A8X pe 64 bit, 1 GB memorie RAM, o cameră foto de 8 megapixeli și o carcasă ce măsoară doar 6.1 mm în grosime. Ne așteptăm ca tabletele să fie listate spre precomandă curând în ”Magazin Online” Vodafone.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×