Orange România anunță lansarea noilor tablete iPad Air 2 și iPad mini 3

Autor:  | Publicat în:  Orange 787 ori
<b>Orange România anunță lansarea noilor tablete iPad Air 2 și iPad mini 3</b>Iată că astăzi, 17 octombrie, la doar o zi de la evenimentul de lansare Apple în care au fost prezentate noile tablete iPad Air 2 și iPad mini 3, operatorul Orange România anunță disponibilitatea acestor device-uri până la sfârșitul acestei...

Iată că astăzi, 17 octombrie, la doar o zi de la evenimentul de lansare Apple în care au fost prezentate noile tablete iPad Air 2 și iPad mini 3, operatorul Orange România anunță disponibilitatea acestor device-uri până la sfârșitul acestei luni, fiind comercializate modelele cu WiFi + 4G.

De asemenea, Orange va oferi noile tablete iPad alături de un portofoliu de abonamente de date atractive care să permită clienților navigarea pe internet la viteze 4G. Astfel, ne așteptăm ca odată cu listarea tabletelor împreună cu o serie de abonamente, prețul pe care îl vom plăti inițial pe device să fie unul ceva mai mic.

Din câte am aflat aseară, noile tablete proaspăt lansate vin acum cu un senzor de amprente Touch ID similar cu cel regăsit pe iPhone 5s, iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Prin intermediul acestei compontente vom putea debloca device-ul într-un mod mai sigur, cât și realiza plăți în App Store sau iTunes folosind amprenta noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×