Șeful global Vodafone răspunde la o serie de Întrebări legate de o posibilă achiziție a UPC sau RCS&RDS

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.343 ori
<b>Șeful global Vodafone răspunde la o serie de Întrebări legate de o posibilă achiziție a UPC sau RCS&RDS</b>Recent, cei de la Ziarul Financiar au publicat un interviu luat șefului global Vodafone, și anume Vittorio Collao. Printre întrebările puse de către echipa ZF s-a numărat și una cu privire la planurile operatorului Vodafone România de achiziție a...

Recent, cei de la Ziarul Financiar au publicat un interviu luat șefului global Vodafone, și anume Vittorio Collao. Printre întrebările puse de către echipa ZF s-a numărat și una cu privire la planurile operatorului Vodafone România de achiziție a UPC sau a RCS&RDS, răspuns pe care îl aflați în rândurile de mai jos.

Astfel, Vittorio Collao ne dă de înțeles faptul că pe piața locală s-a speculat de mai multe ori, cu diferite grade de intensitate faptul că grupul Vodafone ar discuta achiziția subsidiarei locale a companiei americane UPC sau a grupului RCS&RDS, acesta din urmă fiind fondat și controlat de antreprenorul român Zoltan Teszari.

De asemenea, Collao a răspuns și la întrebarea cu privire la posibila preluare a celor două grupuri mai sus amintite, raspunsul acestui fiind următorul: „Nu îmi împărtășesc niciodată agen­da de întâlniri cu jurnaliștii, dar de data aceasta voi face o excepție, pentru dum­nea­voastră“.

Ulterior, acesta a venit cu o completare la răspuns, și anume: „Haideți să fim onești. Sigur că am avut discuții cu toți jucă­torii im­por­tanți de pe piață. Echipa locală are mi­siu­nea de a găsi soluția potrivită legată de viitorul nos­tru în România, iar soluția va fi să facem ceva: fie că va fi o cooperare cu un alt ju­cător, o achiziție sau să construim singuri o infra­struc­tură fixă. Va fi probabil o com­bi­na­ție în­tre aceste soluții, așa cum s-a întâmplat pâ­nă acum în toate țările, întotdeauna este o com­bi­nație, nu există o singură soluție. Ro­mâ­nia este o țară în care există provocări din acest punct de vedere pentru că are o po­pu­la­ție ur­ba­nă densă și o zonă non-urbană re­lativ nu foar­te populată, în care rețelele 4G ar fi o so­lu­ție fantastică. în mediul urban avem ne­voie de mai mult decât 4G și vom obține acest lucru.

Totodată, un subiect foarte interesant adoptat în cadrul acestui interviu a fost și decizia de lansare a unor servicii TV, această sarcină revenind echipei locale de management Vodafone România. Interviul integral realizat de către Ziarul Financiar poate fi regăsit chiar aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×