Xiaomi dezvăluie o imagine cu tableta Mi Pad 2; aceasta va sosi într-o carcasă complet metalică

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 536 ori
<b>Xiaomi dezvăluie o imagine cu tableta Mi Pad 2; aceasta va sosi într-o carcasă complet metalică</b>Pentru săptăm&acirc;na viitoare nu doar Huawei a pregătit un eveniment pe piața chineză, ci și Xiaomi, companie ce va dezvălui oficial tableta Mi Pad 2. Acest produs se afișează astăzi &icirc;ntr-un material de tip teaser ce scoate la iveală...

Pentru săptămâna viitoare nu doar Huawei a pregătit un eveniment pe piața chineză, ci și Xiaomi, companie ce va dezvălui oficial tableta Mi Pad 2. Acest produs se afișează astăzi într-un material de tip teaser ce scoate la iveală faptul că vom primi o carcasă completă metalică, una uni-body de altfel. 

Din câte putem remarca, tableta păstrează o grosime foarte redusă, în timp ce butoanele de volum și power ne amintesc de cele integrate pe produsele Apple. Ca și specificații, tableta Xiaomi Mi Pad 2 va sosi cu procesor quad-core Intel de nouă generație, cu 2 GB memorie RAM și cu 16 GB spațiu intern de stocare.

Așa cum aflați chiar acum câteva zile, procesorul de la interiorul acestui device, va fi un Intel Atom X5-Z8500 tactat la 2.24 GHz. Testat în GeekBench, Xiaomi Mi Pad 2 obține 985 puncte la testul single-core, respectiv 3268 în cadrul testului multi-core. Pentru un preț de 300$, această tabletă s-ar putea dovedi din nou o achiziție interesantă.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×