Xiaomi dezvăluie o imagine cu tableta Mi Pad 2; aceasta va sosi într-o carcasă complet metalică

736 ori
<b>Xiaomi dezvăluie o imagine cu tableta Mi Pad 2; aceasta va sosi într-o carcasă complet metalică</b>Pentru săptăm&acirc;na viitoare nu doar Huawei a pregătit un eveniment pe piața chineză, ci și Xiaomi, companie ce va dezvălui oficial tableta Mi Pad 2. Acest produs se afișează astăzi &icirc;ntr-un material de tip teaser ce scoate la iveală...

Pentru săptămâna viitoare nu doar Huawei a pregătit un eveniment pe piața chineză, ci și Xiaomi, companie ce va dezvălui oficial tableta Mi Pad 2. Acest produs se afișează astăzi într-un material de tip teaser ce scoate la iveală faptul că vom primi o carcasă completă metalică, una uni-body de altfel. 

Din câte putem remarca, tableta păstrează o grosime foarte redusă, în timp ce butoanele de volum și power ne amintesc de cele integrate pe produsele Apple. Ca și specificații, tableta Xiaomi Mi Pad 2 va sosi cu procesor quad-core Intel de nouă generație, cu 2 GB memorie RAM și cu 16 GB spațiu intern de stocare.

Așa cum aflați chiar acum câteva zile, procesorul de la interiorul acestui device, va fi un Intel Atom X5-Z8500 tactat la 2.24 GHz. Testat în GeekBench, Xiaomi Mi Pad 2 obține 985 puncte la testul single-core, respectiv 3268 în cadrul testului multi-core. Pentru un preț de 300$, această tabletă s-ar putea dovedi din nou o achiziție interesantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×