iPhone X este zgâriat, ars şi îndoit de către JerryRig, rezistă cum ar trebui să o facă un "rinichi din metal şi sticlă"

1.925 ori
<b>iPhone X este zgâriat, ars şi îndoit de către JerryRig, rezistă cum ar trebui să o facă un "rinichi din metal şi sticlă"</b>JerryRig revine cu un nou clip de interes pentru persoanele care au în plan achiziția unui iPhone X pe viitor. Este bineînțeles vorba despre un test de rezistență aplicat telefonului aniversar ce este astfel zgâriat, îndoit și ars cu bricheta

Dacă iPhone X ar fi un organ al corpului uman, cred ar fi rinichiul, pentru că toată lumea aduce în discuţie vânzarea unui rinichi pentru cumpărarea sa. Vedem cum rezistă acest "rinichi din sticlă şi metal" la testele clasice ale lui JerryRigEverything, care l-a trecut prin furcile caudine obişnuite.

iPhone X

E vorba despre testele de zgâriere, îndoire şi ardere cu bricheta, fără milă chiar dacă avem de-a face cu cel mai scump telefon Apple. Totul începe cu testul de zgâriere a panoului frontal. Apple se laudă că a pus cea mai rezistentă sticlă pe spatele şi zona frontală a telefonului. Cert e că în față ecranul OLED e protejat de un strat clasic de sticlă, care se zgârie la nivelul 6, ca şi alte flagship-uri moderne din 2017.

iPhone X

Se pare că nu veţi zgâria ecranul lui iPhone X din greşeală cu cheile sau cu monedele pe care le lăsaţi lângă terminal în buzunar. Am aflat şi că sticla din spate se poate zgâria cu un blat din granit sau gresie, sau "nisip din buzunar", cum îl numeşte Jerry. Evident am văzut şi un test de Animoji la un moment dat, un monolog haios, pe mai multe voci, care chiar mi-a plăcut.

iPhone X

Jerry a abuzat şi protecţia camerei duale şi marginile din oţel inoxidabil, fără a lăsa urme prea adânci, chiar si cu cutter-ul. Trecând la testul cu bricheta, OLED-ul folosit de Apple rezistă 25 de secunde la flamă şi nu şi-a revenit, deci dauna e permanentă. La testul de îndoire, iPhone X a rezistat ca un campion, cu zero îndoire şi zero probleme. Nu se separă panoul de ecran de ramă, rezistența la apa e intactă şi orice ar face Jerry nu apare nici măcar o crăpătură.

Jerry insistă totuşi că i se pare o idee proastă să pui sticlă în spate pe un telefon atât de scump şi mai ales unul care implică şi cheltuieli de sute de dolari pentru a repara sticlă, dacă îl scăpaţi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×