Ziarele digitale fara versiune tiparita, viitorul presei bazate pe tableturi?

Autor:  | Publicat în:  Internet 925 ori
<b>Ziarele digitale fara versiune tiparita, viitorul presei bazate pe tableturi?</b>News Corp, proprietate a lui Rupert Murdoch se pregateste de o noua etapa in evolutia presei, planuind sa lanseze publicatii digitale, care nu vor avea versiune tiparita. Acestea vor putea fi vizualizate pe handseturi si tableturi, dupa cum aflam din LA...

News Corp, proprietate a lui Rupert Murdoch se pregateste de o noua etapa in evolutia presei, planuind sa lanseze publicatii digitale, care nu vor avea versiune tiparita. Acestea vor putea fi vizualizate pe handseturi si tableturi, dupa cum aflam din LA Times.

Deocamdata, lucrurile nu stau chiar atat de bine pe aceasta piata a publicatiilor in varianta digitala, asta daca aruncam o privire asupra lui Wall Street Journal, de exemplu. Versiunea sa pentru iPad costa destul de mult, 17.29 dolari pe luna si sufera de lag, iar acesta nu este singurul defect. Noul "ziar digital" va fi adresat unui public general, iar articolele vor fi usor de digerat, conform celor de la The Times.

Astfel de publicatii ar putea debuta pana la finalul lui 2010, bineinteles cu suportul producatorilor de tableturi si e-readere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×