Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 7 la bord, fotografiat in actiune!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.749 ori
<b>Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 7 la bord, fotografiat in actiune!</b>Pe masura ce ne apropiem de presupusa data de lansare a lui Windows Phone 7 (estimata pentru luna septembrie/octombrie) se indesesc aparitiile imaginilor postate pe web cu telefoane WP7. Samsung si LG sunt brandurile de prototipuri cel mai des intalnite,...

Pe masura ce ne apropiem de presupusa data de lansare a lui Windows Phone 7 (estimata pentru luna septembrie/octombrie) se indesesc aparitiile imaginilor postate pe web cu telefoane WP7. Samsung si LG sunt brandurile de prototipuri cel mai des intalnite, iar un model Samsung cu noul OS mobile Microsoft puteti vedea si mai jos:

Imaginea a fost postata de catre Aleš Rosina, un student sloven si participant la proiectul Microsoft Student Partner. Deocamdata terminalul nu are un nume, iar specificatiile sale nu sunt cunoscute, dar nu putem sa nu admiram designul sau slim si elegant. Daca nu ne inselam, toate sau 90% dintre telefoanele WP7 pe care le-am vazut pana acum in diferite ipostaze au carcase de culoare neagra.

Sa fie o coincidenta sau un trend al elegantei si al lookului "glossy negru" popularizat de iPhone? Daca descoperiti un handset Windows Phone 7 de alta culoare, nu ezitati sa ni-l aratati, in sectiunea Comentarii, de mai jos. Iata smartphone-ul privit mai indeaproape:

Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 7 la bord, fotografiat in actiune!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×