ZTE anunță tableta zPad, cu dotări modeste și alură de iPad Mini

Autor:  | Publicat în:  ZTE 686 ori
<b>ZTE anunță tableta zPad, cu dotări modeste și alură de iPad Mini</b>ZTE lansează rar tablete, ultimele modele de care îmi amintesc debutând undeva pe la MWC 2013, dacă nu mă înșel. Ei bine, acum firma chineză a anunțat un nou device de acest gen, sub numele de zPad. El este un rival pentru iPad Mini și îl...

ZTE lansează rar tablete, ultimele modele de care îmi amintesc debutând undeva pe la MWC 2013, dacă nu mă înșel. Ei bine, acum firma chineză a anunțat un nou device de acest gen, sub numele de zPad. El este un rival pentru iPad Mini și îl puteți vedea mai jos.

Tableta vine pe gri său alb/auriu și include un display IPS LCD de 8 inch, cu rezoluție de doar 1280 x 800 pixeli. Acest terminal oferă suport 4G LTE și include dotări modeste, precum un procesor quad core de 1.2 GHz 1 GB RAM și 8 GB stocare internă. Avem la dispoziție și un slot microSD, cu suport pentru carduri de până la 64 GB.

ZTE anunță tableta zPad, cu dotări modeste și alură de iPad Mini

Nu e cunoscută identitatea procesorului de la interior, dar aș putea paria că e un MediaTek. zPad măsoară doar 7.9 mm în grosime și cântărește 320 de grame. La bord avem și două camere, una frontală de 2 MP și una principală de 5 MP, cu autofocus și blitz LED. Tableta ZTE include și o baterie de 4000 mAh și din păcate nu avem inca un preț pentru ea sau o dată de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×