IronKill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboți mai bine realizate decât În Real Steel (Video)

1.278 ori
<b>IronKill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboți mai bine realizate decât În Real Steel (Video)</b>Atunci când a apărut filmul Real Steel cu Hugh Jackman, inevitabil am primit și un joc de mobil nu chiar inspirat cu același nume. Ei bine, iată că acum IronKill ne arată ca un joc cu bătăi între roboți nu trebuie să fie plictisitor sau...

Atunci când a apărut filmul Real Steel cu Hugh Jackman, inevitabil am primit și un joc de mobil nu chiar inspirat cu același nume. Ei bine, iată că acum IronKill ne arată ca un joc cu bătăi între roboți nu trebuie să fie plictisitor sau neinspirat. Am testat jocul pe un telefon Sony Xperia Z3 și am fost încântat de gameplay și de grafică.

Jocul a debutat în noiembrie și e disponibil în Play Store gratuit. Bătăliile sunt în genul jocului rock'em sock'em, iar luptele implică doar 3 butoane virtuale. Avem un buton pentru parare, unul pentru atac heavy și unul pentru atac quick. Grafica 3D e arătoasă și am apreciat varietatea roboților incluși în joc, inclusiv roboți sumo, feminini sau unii cu tematica rusească.

Ironkill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboți mai bine realizate decât În Real Steel (Video)​

Jocul e destul de ușor și odată ce veți obține aur, îl veți putea cheltui pe noi roboți și pe upgrade-uri. Abilitățile speciale variază de la robot la robot și includ Stun, Critical Strike sau Auto Repair. Aveți și o bară pentru atacuri speciale, care se încarcă pe măsură ce loviți adversarul. Upgrade-urile necesita timp, că în orice freemium care se respectă, iar aici intră în acțiune o serie de gems. Puteți obține și steluțe după fiecare luptă în funcție de damage-ul obținut.  Există și nivele cu boss sau provocări contra timp.

Un lucru bun la IronKill e că din când în mai primiți și bani din partea jocului, deci puteți realiza mai ușor upgrade-urile. Jocul e distractiv, arată bine și primește de la noi nota de 8.4 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Sony Xperia Z3 îl puteți afla de aici.

Iron Kill Review (Sony Xperia Z3)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×