Vodafone isi schimba CEO-ul - Arun Sarin pleaca dupa 5 ani de succese

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.070 ori
<b>Vodafone isi schimba CEO-ul - Arun Sarin pleaca dupa 5 ani de succese</b>Aflam astazi prin intermediul blogului lui Orlando Nicoara, seful Media Pro Interactiv ca operatorul Vodafone va suferi o schimbare importanta la cel mai inalt nivel ierarhic: Arun Sarin, CEO-ul companiei va parasi pozitia sa in iulie. Lui Sarin ii va...

Aflam astazi prin intermediul blogului lui Orlando Nicoara, seful Media Pro Interactiv ca operatorul Vodafone va suferi o schimbare importanta la cel mai inalt nivel ierarhic: Arun Sarin, CEO-ul companiei va parasi pozitia sa in iulie.

Lui Sarin ii va urma Vittorio Colao, urmatorul in ierarhie, ceea ce semnaleaza continuarea strategiei companiei. CEO-ul afirma ca a venit momentul sa lase compania pe maini bune, din punct de vedere strategic, avand in vedere ca si-a indeplinit toate scopurile propuse atunci cand si-a asumat aceasta pozitie. Sarin este nascut in India si a condus cel mai mare operator de telefonie lume (la capitolul vanzari) in ultimii 5 ani. Retragerea sa va avea loc imediat dupa realizarea balantei financiare anuale a operatorului.

Intre timp, prin acelasi blog al lui Orlando Nicoara aflam ca Vodafone a avut un an excelent, obtinand un profit de peste 13 miliarde de dolari, in conditiile in care cifra de afaceri a fost de aproximativ 70 de miliarde de dolari. Desi se porneste de la ideea ca strategia Vodafone va ramane aceeasi, schimbari sunt posibile mereu, iar Sarin pleaca lasand in urma o companie care functioneaza excelent. Va reusi Colao sa duca mai departe mostenirea sa?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×