1.5 milioane de unitati iPhone 4 vandute in prima zi?

1.164 ori
<b>1.5 milioane de unitati iPhone 4 vandute in prima zi?</b>Conform analistilor de specialitate, Apple a doborat toate recordurile de vanzari in ziua de lansare a unui iPhone, fiind livrate aproximativ 1.5 milioane de unitati iPhone 4. Trebuie mentionat ca acest numar reprezinta o aproximare a lui Yair Reiner de...

Conform analistilor de specialitate, Apple a doborat toate recordurile de vanzari in ziua de lansare a unui iPhone, fiind livrate aproximativ 1.5 milioane de unitati iPhone 4. Trebuie mentionat ca acest numar reprezinta o aproximare a lui Yair Reiner de la Oppenheimer, un analist respectat.

Cele 1.5 milioane de unitati reprezinta de 1.5 ori mai mult decat Apple a vandut in 3 zile in 2009 si 2008. De mentionat este faptul ca 600.000 de terminale au fost precomandate in SUA, plus 100.000 de unitati au fost vandute in magazinele Apple, iar 50.000 prin Best Buy. Apoi veti inmulti numarul rezultat cu 2 pentru a afla totalul international de handseturi vandute.

Aceste numere nu apar din senin, deoarece ca Reiner a intervievat sute de cumparatori in ziua lansarii lui iPhone 4, afland urmatoarele statisici:

- 76% dintre handseturile cumparate au fost achizitionate cu upgrade de abonament, de obicei dupa 14.7 luni (in medie)
- 14% dintre cumparatori doreau sa achizitioneze si un iPad in urmatoarele 3 luni
- 21% erau clienti noi AT&T, dintre care 41% veneau din reteaua T-Mobile si 28% din Verizon

Oare recordurile vor fi doborate si in Romania?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×