Posesorii de telefoane Samsung Wave primesc jocul NFS Shift, gratuit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.833 ori
<b>Posesorii de telefoane Samsung Wave primesc jocul NFS Shift, gratuit</b>Iata ca Samsung isi rasplateste fanii care au avut curajul sa incerce primul telefon cu Bada OS la bord, modelul Wave, oferindu-le posibilitatea de a juca titlul NFS: Shift gratuit. Acesta este disponibil prin Samsung Apps fara taxe si poate fi jucat pe...

Iata ca Samsung isi rasplateste fanii care au avut curajul sa incerce primul telefon cu Bada OS la bord, modelul Wave, oferindu-le posibilitatea de a juca titlul NFS Shift, gratuit. Acesta este disponibil prin Samsung Apps fara taxe si poate fi jucat pe handseturile Samsung Wave.

De asemenea, utilizatorii Samsung Apps primesc 10 euro gratuit, cu care pot cumpara aplicatii in acest magazin online. Exista si o anumita limita la oferta ce include jocul gratuit: doar primii 1.2 milioane de utilizatori Wave sau bada vor putea descarca NFS Shift, fara costuri aditionale.

Jocul va permite sa participati la curse pe strazile orasului Chicago, sau in Dubai si Londra, punand la dispozitie 24 de tipuri de evenimente auto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×