Sony Ericsson anunta telefonul slim T700

2.241 ori
<b>Sony Ericsson anunta telefonul slim T700</b>A trecut ceva timp de cand Sony Ericsson a anuntat un nou telefon din seria T, dar iata ca aceasta "invie" prin intermediul modelului T700, anuntat astazi de catre companie. T700 este un candybar quad-band GSM cu suport UMTS/HSDPA 2100 si o baterie care...

A trecut ceva timp de cand Sony Ericsson a anuntat un nou telefon din seria T, dar iata ca aceasta "invie" prin intermediul modelului T700, anuntat astazi de catre companie.

T700 este un candybar quad-band GSM cu suport UMTS/HSDPA 2100 si o baterie care rezista 4.5 ore in modul convorbire 3G. In plus, pe lista sa de specificatii se afla o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru geotagging si blitz. Grosimea handsetului este de doar 10 mm si trebuie sa mentionam ca telefonul soseste cu Bluetooth A2DP, difuzoare stereo, un display TFT LCD de 2 inchi si un card Memory Stick Micro (M2) de 512 MB.

Noul Sony Ericsson din seria T va sosi pe piata in ultimul trimestru al acestui an si se va incadra in segmentul de terminale mid-end. Poate ca numeroasele concepte ale celor de la Esato, care au incercat sa invie seria T au avut un rost la urma urmei, de vreme ce vedem acest handset pregatit pentru debut. Daca ne vom dori inca un terminal Xperia va aparea si acesta ca prin farmec?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×