Review video al terminalului HTC Touch

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.245 ori
<b>Review video al terminalului HTC Touch</b>Cel mai nou smartphone lansat de HTC este un terminal de mici dimensiuni, care introduce un nou stil in navigarea cu ajutorul touchscreenului. Touch reprezinta implementarea unui sistem de control intalnit la putine alte terminale, touchscreenul sau...

Cel mai nou smartphone lansat de HTC este un terminal de mici dimensiuni, care introduce un nou stil in navigarea cu ajutorul touchscreenului. Touch reprezinta implementarea unui sistem de control intalnit la putine alte terminale, touchscreenul sau recunoscand diferenta dintre un stylus si atingerea degetului utilizatorului.

HTC Touch permite accesul one-touch la emailuri, mesaje text, calendar si lista de contacte, dar si la predictiile meteorologice pentru sute de orase. Terminalul este primul care foloseste tehnologia TouchFLO, creata de HTC. Aceasta va permite utilizatorilor sa lanseze o interfata tridimensionala animata, doar miscandu-si degetul pe displayul touchscreen al lui Touch. Interfata cuprinde 3 sectiuni: Contacte, Media si Aplicatii si poate fi rotita, prin miscarea in dreapta sau stanga a degetului utilizatorului. TouchFLO ofera si suport pentru scrolling si browsingul paginilor Web, al documentelor, mesajelor si listelor de contact. Iata review-ul video al lui HTC Touch realizat de colegii de la Phonescoop.com:

Exploatand functionalitatea sistemului de operare Window Mobile 6 Professional, HTC Touch include Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Live si capacitatea de a rula mii de aplicatii third-party. Utilizatorii vor putea naviga online cu ajutorul lui Internet Explorer, trimitand si primind mailuri si folosing messengerul pentru chat. Avem de-a face cu un terminal de dimeniuni reduse, dupa cum am mentionat, acesta avand 99.9 mm lungime, 58 mm latime si 13.9 mm grosime. HTC Touch cantareste doar 112g (cu baterie) si include un card miscroSD de 1GB, 64MB RAM si 128MB ROM. Veti atinge destul de des touchscreenul LCD de 2.8 inch, la o rezolutie de 240x320 pixeli si 65.536 culori. Touch are o baterie Li-Ion, cu o capacitate de 1100 mAh si care rezista 200 de ore in standby si 5 ore in modul convorbire.

Camera CMOS de 2 megapixeli va nemultumi probabil numerosi utilizatori, ca si lipsa conectivitatii 3G, in schimb terminalul ofera suport pentru conectivitate wireless: GSM/GPRS/EDGE (900/1800/1900), Wi-Fi si Bluetooth 2.0. Cel mai noul model de la HTC este disponibil in 2 culori: negru elegant si verde "wasabi". Acest review obiectiv al lui Touch nu subliniaza nici pe departe defectele sale majore, pe care le veti putea analiza citind acest articol.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×