10 milioane de cartele SIM au fost descoperite în spatele unui bloc din Bucureşti; Avem o teorie

18.585 ori
<b>10 milioane de cartele SIM au fost descoperite în spatele unui bloc din Bucureşti; Avem o teorie</b>Ne luăm puțin ochii de la știrile din afară și ne concentrăm puțin pe un subiect de pe plan local, chiar din București. Astăzi aflăm că în capitala României au fost descoperite nici mai mult nici mai puțin de 10 milioane de cartele SIM în spatele

Am mai auzit de SIM-uri găsite aruncate la gunoi, dar în nici un caz cantităţi industriale. Azi aflăm că destule SIM-uri cât pentru mai bine de jumătate din populaţia ţării au fost găsite în spatele unui bloc din Bucureşti. Poliţia a început deja o anchetă.

Totul a început atunci când un bărbat a găsit în spatele unui bloc din Bucureşti 5 saci în care se aflau 10 milioane de cartele SIM. Acestea erau asociate tuturor operatorilor de pe piaţa de la noi, iar poliţiştii Secţiei 3 din Capitala încearcă să le afle sursa. Povestea devine interesantă când aflăm că o persoană care îşi plimbA câinele pe Calea Plevnei duminică a văzut doi bărbaţi care încărcau într-o maşină sacii, dar când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă.

10 milioane de cartele SIM au fost descoperite în spatele unui bloc din Bucureşti; Avem o teorie

Mai inedit e faptul că bărbatul care a găsit sacii a încercat câteva cartele şi le-a găsit perfect funcţionale. Dacă îmi permiteţi o teorie, astfel de cartele sunt ideale pentru activităţi infracţionale, dar nu vă gândiţi la o grupare mică de infractori. E vorba mai mult despre o fermă de trolI, precum cele finanţate de Rusia spre exemplu. E ştiut faptul că prin zeci sau sute de mii de conturi false de Twitter ruşii au răspândit propaganda pro Brexit, dar şi pe cea anti Hillary.

Vă daţi seama ce se poate face cu milioane de cartele SIM şi postari la minut pentru a crea o imagine falsă despre un politician, sau a imprima o mişcare într-o societate, nu neapărat de la noi. Evident e teorie personală şi aşteptĂm să vedem ce zic autorităţile. Până una alta poţi câştiga lejer Eurovisionul cu atâtea cartele.

10 milioane de cartele SIM au fost descoperite în spatele unui bloc din Bucureşti; Avem o teorie

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×