10 milioane unități Huawei Mate 20 au fost vândute la nivel global în 5 luni de prezență pe piață

955 ori
<b>10 milioane unități Huawei Mate 20 au fost vândute la nivel global în 5 luni de prezență pe piață</b>În vreme ce problemele continuă pentru Huawei în războiul cu SUA iată că mai sosesc și vești bune pentru gigantul chinez, o asemenea informație fiind dezvăluită astăzi de către companie. Aflăm din partea CEO-ului Richard Yu

În vreme ce problemele continuă pentru Huawei în războiul cu SUA iată că mai sosesc și vești bune pentru gigantul chinez, o asemenea informație fiind dezvăluită astăzi de către companie. Aflăm din partea CEO-ului Richard Yu faptul că de la debutul din octombrie și până acum seria de terminale Mate 20 a generat vânzarea a 10 milioane de unități la nivel global.

Din păcate nu avem vești despre câte unități în parte a vândut fiecare model, asta pentru că seria include 5 variante și anume: Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X, Mate 20 Lite, respectiv Mate 20 RS Porsche Design. În această situație tindem să credem că cel mai popular model de aici a fost Mate 20 Lite urmat îndeaproape de către varianta Pro care ne-a surprins la nivel de captură foto. 

Aici la Mobilissimo am testat în amănunt 2 dintre aceste modele și anume modelul accesibil Mate 20 Lite și puternicul Mate 20 Pro care în aceste zile se duelează la un test foto cu Galaxy S10+ și Google Pixel 3 XL. 

Prețuri serie Mate 20:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×